Behandlingar och priser


Medicinsk fotvård

Behandlingen inleds med ett avslappnande och uppmjukande fotbad. Jag rensar, klipper, slipar eller fräser dina tånaglar. Jag anpassar behandlingen efter dina behov, oavsett om det gäller förhårdnader, fotvårtor, liktornar eller någonting annat. Jag filar dina fötter och avslutar behandlingen med en skön fotmassage.

Längd: 55 minuter
Pris: 520 kronor

Fotvård som friskvård

Behandlingen inleds med ett avslappnande och uppmjukande fotbad. Jag rensar, klipper, slipar eller fräser dina tånaglar.  Jag filar och smörjer dina fötter och avslutar behandlingen med en skön fotmassage. 

Detta är fotvård som du kan ta ut via ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Behandlingen är momsredovisad.

Längd: 55 minuter
Pris: 650 kronor

Delbehandling: fotvårtor

Behandlingen inleds med ett avslappnande och uppmjukande fotbad. Jag anpassar behandlingen av fotvårtor efter ditt behov. Jag lägger på avlastning om det behövs och smörjer dina fötter med lämplig fotkräm. Fler behandlingar brukar behövas. 

Längd: 25 minuter
Pris: 300 kronor

Delbehandling: Liktorn och förhårdnader

Behandlingen inleds med ett avslappnande och uppmjukande fotbad. Jag avlägsnar liktornar eller förhårdnader. Jag lägger på avlastning om det behövs och smörjer dina fötter med lämplig fotkräm. 

Längd: 25 minuter
Pris: 300 kronor

Delbehandling: nageltrång

Behandlingen inleds med ett avslappnande och uppmjukande fotbad. Sedan behandlar jag nageltrånget. Jag lägger på avlastning om det behövs och smörjer dina fötter med lämplig fotkräm. 

Längd: 25 minuter
Pris: 300 kronor

Fot- och underbensmassage

Behandlingen inleds med ett avslappnande och uppmjukande fotbad, som går över i peeling av dina fötter. Skön och avkopplande massage av underbenen och fötterna med välgörande massageolja.

Längd: 30 minuter
Pris: 350 kronor

Hembesök och besök på arbetsplats

Jag gör även hembesök eller besök på din arbetsplats. Kontakta mig via e-post eller telefon med din förfrågan så pratar vi vidare!

info@tacksammafotter.se
070 282 72 93